Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Iubita lui Cristi Manea a fost lovită de doi suporteri români. Presa britanică a catalogat acest incident ca fiind principalul motiv care a ruinat meciul dintre România și Franța.

România U21 s-a calificat, luni, 24 iunie, în semifinalele turneului final din Italia și San Marino, dar performanţa a fost umbrită de un scandal. Iubita lui Cristi Manea a fost lovită şi umplută de sânge de doi suporteri români, o fată și un băiat. Potrivit România TV, fotbalistul ar fi mers să-i dea tricoul fratelui prietenei sale, dar când a ajuns lângă gard, iubita fotbalistului și fratele acesteia au fost împiedicaţi să ajungă la Cristi Manea de către o fană aflată pe gard. Aceasta chiar a lovit-o pe iubita fotbalistului cu piciorul în faţă, iar când fratele prietenei lui Cristi Manea a vrut să o dea la o parte, un bărbat, care era împreună cu fata de pe gard, a lovit-o şi el cu pumnul pe Alina.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.