Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul europarlamentar al formațiunii conduse de Călin Popescu-Tăriceanu, Renate Weber, este noul avocat al Poporului.

Plenul Parlamentului a decis prin vot secret, miercuri, numele noului Avocat al Poporului.

Potrivit Constituției României, Avocatul Poporului este singurul care poate să conteste la Curtea Constituțională ordonanțe de urgență.

Întrebată de senatorii și deputații juriști, Renate Weber a declarat că intenționează să depolitizeze instituția, odată ce aceasta va prelua atribuțiile funcției.

De asemenea, Marian Neacșu a fost validat de Plenul reunit al Parlamentului României pentru postul de vicepremier al ANRE.

Acesta a fost secretar general al social-democraților, a fost exclus din PSD și s-a înscris în partidul lui Victor Ponta, Pro România.

Decizia urmează să fie publicată în Monitorul Oficial.


Comentarii

a lu` pigus @PSD partid....Lu` "Veorica" sa-i dai o limba baih ! Ca n-ai facut scoala elementara impreuna cu ea ! Apropo pulache, ...ce ti-a furat PSD -ul idiotule ? Caii de la bicicleta ? Si-apoi primari , vice si consilieri si....altii au toate partidele ! Si toti se "alimenteaza" de la banu` public ! Nu mai vorbim de "luminata" noastra Justitie....! Asa ca beleste-mi pula cu buzele, inainte de a te mai documenta ! Alupigus !

27 iunie 2019 17:27

noi Aleia de-si zice "Victoria" diagnosticata medical ca furioasa-psihopata-periculoasa, I se recomanda s-si toarne benzina in cap, si sa-si dea foc in Piata Victoriei - unde se pisha si se kaka rezistacii - ca semn de protest de om nebun, impotriva Ombusdman-ului numit de Parlamentul Romaniei. PT. romani, n-ar fi nici o pierdere sa se prajeasca de furie, nebuna "Victoria".

27 iunie 2019 6:54

Victoria O sa atace Madama Renate Weber (mama Sorosismului romanesc) un cacat OUG-ul cu Codul Administrativ la CCR'u și Pensiile Speciale fără număr date aleșilor locali (ca s-o aleagă pe Dăncilă la Congres Zeița PSD-ului)...Nu v-a spus Dancila ca e Avocatul ALDE (cum a fost si Ciorbea Avocatul PSD)...MOFTURI !....Ce Avocat al Poporului?..La buci cu Poporul..

27 iunie 2019 6:17

PSD partid de HOTI Iar hotii nu stiu nici macar sa suga EURO-poolla ca noi! Ca daca n-o iei la lins, de la "Nuceu' Dur" în jos, catre EURO-"mecanismul" cu bile, atunci nici ea nu-ti ejaculeaza "fonduri" (EURO-spaga, n.m.) pe esofag!

27 iunie 2019 1:00

v Oare pt functia de Avocat al Poporului, nu trebuie sa ai experienta in domeniu? D-na Weber am vazut-o doar la tv, chiar daca are sudii de drept.

26 iunie 2019 23:42

xyz Parlamentul Romaniei a intrat in normalitate, numind ca Avocat al Poporului, pe dna. Weber-profesionista magistrata cu standarde inalte.

26 iunie 2019 21:13

PSD partid de HOTI II doare-n p-ula pe PSD de tara si de romani! Coalitia HOTILOR penali PSD si ALDEa dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!

26 iunie 2019 19:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.