Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorii Anti-Mafia cer să instrumenteze dosarul privind protestul din 10 august 2018. DIICOT a făcut o cerere către Parchetul General privind preluarea anchetei ca urmare a faptului că există o plângere privind infracțiuni împotriva ordinii constituționale.

În septembrie anul trecut, Jandarmeria a acuzat o tentativă de lovitură de stat la mitingul din 10 august și a sesizat DIICOT pentru acțiuni împotriva ordinii constituționale. În cadrul protestului din 10 august, mai multe persoane au susținut că au fost gazate de jandarmi, iar mai mulți jandarmi au fost atacați cu pietre de către unii protestari violenți.

"Diaspora acasă" este genericul sub care românii aflaţi în străinătate s-au strâns în Piața Victoriei din Capitală, la data de 10 august.


Comentarii

,,lovitura de stat" pusa la cale de DRACnea si carmen dan!!! Scarbele astea cu papagalul lor sef banila sau badila ca nici nu mai stiu cum il cheama, un pres si-o coada de topor ales de tudorel toader pe aceleasi criterii de obedienta psd la fel ca matrakuka de adina florea, vrea sa demonstreze ce a vrut dracnea si carmen dan sa puna la cale: ,, o lovitura de stat" dar nu le-a reusit!

26 iunie 2019 19:56

Moarte CCR-ului,,Psd-ului Pana poporul nu pune mana pe topoare și furci tara este furata si distrusă de penali Psd cu concursul jegurilor Psd-iste din CCR,,care astea trebuie omorati urgent.la DIICOT tot omul Psd este.

26 iunie 2019 17:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.