Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vara aduce schimbări importante în piața mass-media autohtonă. Patronul trustului Adevărul Holding, Cristian Burci, a făcut o schimbare esențială în organigrama companiei pe care o conduce. Omul de afaceri a decis să reînvie funcția de director general a trustului, acolo unde tocmai l-a numit pe Cristi Stancu, cel care până la această mutare a deținut funcția de redactor-șef al cotidianului Click.

Cu titluri precum Adevărul, Click sau revista OK în portofoliu, trustul Adevărul Holding este unul dintre cele mai importante instituții de presă din România. Chiar și în aceste condiții, în ultimii trei ani, de la demisia din 2016 a lui Dan Belcea, poziția de director general a trustului a fost vacantă până astăzi.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Gramaticus Cei de la EvZ ar trebui să introducă și ei o funcție nouă în organigramă și anume pe aceea de "cunoscător al limbii române literare", așa încât să fie cineva care să-i corecteze pe autorii unor greșeli de genul " funcția de director general a trustului"!! Ce ziceți?

26 iunie 2019 16:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.