Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alertă maximă în Europa. E alarmă de război. Continentul se află sub amenințare nucleară: Statele NATO reacționează. Sistemul de rachete rusesc aduce la discuții pe miniștrii Apărării din statele membre NATO. SUA consideră că acest sistem permite atacuri nucleare rapide asupra Europei.

Moscova va răspunde oricărui demers al NATO privind decizia Rusiei de a se retrage din Tratatul Forţelor Nucleare Intermediare (INF) semnat în 1987, a afirmat miercuri adjunctul ministrului de externe rus Serghei Riabkov, citat de RIA Novosti, relatează Reuters. Miniştrii apărării din statele membre NATO vor discuta miercuri următorii paşi în cazul în care Moscova menţine un sistem de rachete despre care SUA afirmă că va permite atacuri nucleare rapide asupra Europei şi va încălca Tratatul Forţelor Nucleare Intermediare.

Integral pe CapitalComentarii

Europeanul Luca Iulian, tu ești om serios? Dacă te-ar citi cineva ai putea fi acuzat că induci, în mod conștient, panică în rândul cititorilor! Auzi titlu: "Începe războiul. Europa sub amenințare nucleară"! Care război? Poate cel din mintea ta odihnită. Cât despre "Europa sub amenințare nucleară" asta e noutate la tine?! Pentru ce crezi că sunt rachetele nucleare din Rusia și din Europa? Pentru că și în Europa sunt rachete nucleare, chiar dacă tu nu știi!

26 iunie 2019 17:04

Europeanul Ei, na! Ei vorbesc!? Ei care i-au înconjurat pe ruși din toate părțile posibile iar acum tocmai caută pretexte (amenințare rusească la gurile Dunării!) ca să modifice prevederea din tratatul bilateral care interzice navelor NATO să staționeze in Marea Neagră pe termen nelimitat?

26 iunie 2019 16:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.