Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cu numai câteva zile înainte de Congresul PSD, Guvernul Dăncilă a adoptat prin Ordonanţă de Urgenţă, sfidând voinţa exprimată de români în 26 mai la Referendum, un Cod administrativ cu dedicaţie pentru liniştea baronimii PSD-iste.

Mesajul dat de români a fost acela de a nu mai fi adoptate Ordonanţe de Urgenţă a căror constituţionalitate nu poate fi verificată în timp util prin sesizarea altor autorităţi în afară de Avocatul Poporului. Or, Guvernul Dăncilă a procedat exact împotriva votului exercitat de români, batjocorind voinţa poporului într-un mod nepermis.

Codul administrativ, în forma adoptată prin Ordonanţă de Urgenţă, reprezintă un jaf naţional şi un mod jenant în care actualul prim-ministru îşi face campanie în interiorul PSD printr-un act de iresponsabilitate.

Integral pe CurentulComentarii

Aurelia Cel mai bine este s-o facetzi Zeița PSD-ului pe Madam Dancila, zisă Analfabeta....ce semnează documentele Guvernului fără a ști ce semnează....si dupa ce se dă o OUG trebuie după două sau trei luni sa se rectifice prostiile si efectele negative prin alte OUG-uri...si din "victorie in victorie" la alegerile viitoare in 2020 PSD-iștilor nu ve-ți depăși 10 %.......Să nu credeți voi PSD-iștii că nu vedem că vă ștergeți la cur cu Referendumul din 26 Mai unde 6,5 milioane de romăni au zis DA și să nu credeți că CE VEDEM ACUM VOM UITA !!!....Vă vom da cu VOTUL ÎN CAP de n-o să vă mai vedeți în procente....Dulce-i răzbunarea !!!....

27 iunie 2019 6:56

PSD ipocrit si mincinos II doare-n p-ula pe PSD de tara si de romani! Coalitia HOTILOR penali PSD si ALDEa dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!

26 iunie 2019 19:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.