Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ultima decizie a Guvernului e de-a dreptul strigătoare la cer. Executivul a votat noul cod administrativ care devalizează bugetul anual. Până și primarii vor avea parte de pensii speciale, iar suma care se va cheltui în fiecare an este imensă. Va ieși un scandal colosal.

Au reușit să o facă și pe asta. Guvernul a dat Ordonanță de Urgență, iar toți primarii din ultimii 30 de ani din România vor avea pensie specială. O nouă găselniță care ne costă scup. 172 de milioane de euro pe an. Specialiștii vin cu cifre exacte care devalizează practice bugetul de stat. Cătălin Teniţă, liderul Fondului pentru Democraţie, a făcut calculele complete.
Cu cele 172 de milioane de euro pe care bugetul îi va suporta în fiecare an România putea construi spitale sau școli primare, infrastructură de care țara noastră duce o lipsă acută.

Integral pe Capital