Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Victorie imensă pentru Liviu Dragnea din pușcărie! Ultima decizie a judecătorilor îi dă dreptate fostului șef al social democraților. Legea lui Liviu Dragnea ce prevede repatrierea aurului depozitat de România în străinătate primește undă verede din partea Curții Constituționale, după ce a fost respinsă sesizarea de neconstituționalitate depusă de PNL și USR.

Curtea Constituțională a respins miercuri sesizarea de neconstituționalitate depusă de PNL și USR pentru proiectul legislativ inițiat de Liviu Dragnea și Șerban Nicolae ce prevede repatrierea a 91,5% din aurul depozitat de România în străinătate. PNL și USR au susținut că proiectul de modificarea a articolului 30 din Legea nr. 312/2004 a fost adoptat fără consultarea prealabilă a Băncii Centrale Europene și s-a încălcat astfel obligațiile asumate de România prin Tratatului privind funcţionarea Uniunii Europene (TFUE) și alte norme europene obligatorii.

Integral pe CapitalComentarii

CCR - oficina PSD-ista Se pare ca tot ce regurgiteaza PSD, astia inghit cu nesat.

26 iunie 2019 15:15

Moarte CCR-ului Psd-ist Aceste gunoaie Psd-iste din CCR trebuie lichidate urgent..fara somatie.

26 iunie 2019 15:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.