Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Activitatea în industrie a fost în luna mai la fel de modestă că în aprilie şi sub nivelul din martie, potrivit Barometrului Industrial realizat de IRSOP și SNSPA, Facultatea de Management. Conform tiparului anual, începând din iulie activitatea va scădea din motive sezoniere. Scăderea ar putea fi însă mai drastică datorită moleşelii curente. Deşi comenzile pentru export s-au înviorat puţin în mai, cererea internă rămâne slabă, firmele reduc numărul de angajaţi, iar costurile de producţie scad pe fondul disponibilizărilor şi al activităţii diminuate. Dar semnalul cel mai serios este deteriorarea în continuare a aşteptărilor managerilor în legătură cu mersul industriei în lunile următoare. Luna mai prezice că avansul în industrie va mai întârzia. Volumul producţiei a avut în mai 58 de puncte, faţă de 57 în aprilie şi 63 în martie.

Integral pe CotidianulComentarii

Pai, cum asa, cu o economie care duduie industria nu merge deloc?! Nu-i bai, las ca merge bine sectorul bugetar (administratie publica si aia cu pensii speciale), acolo toti sunt pe plus.

26 iunie 2019 15:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.