Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Uniunea Salvaţi România va solicita Avocatului Poporului să atace la Curtea Constituţională ordonanţa de urgenţă referitoare la Codul administrativ, care a fost adoptată marţi de Guvern, a anunţat preşedintele Uniunii, Dan Barna.

"Atunci când un guvern nu mai reprezintă România şi nu mai guvernează pentru cetăţeni, ci pentru el însuşi, vedem acest lucru prin folosirea ordonanţelor de urgenţă. Guvernarea tip şmecherie continuă, pentru că s-au aprobat 10 ordonanţe de urgenţă, şi dovada cea mai clară este că ele au fost introduse pe ordinea de zi suplimentară. Atunci când nu mai îndrăzneşti ca, în calitatea ta de guvern, să anunţi ceea ce urmează să adopţi şi foloseşti şmecheria asta 'ordine de zi suplimentară' pentru a introduce 10 ordonanţe de urgenţă, arată într-adevăr că acest guvern nu mai guvernează pentru cetăţeni. Cea mai relevantă dintre ele, prin efectele major negative pe care le va avea asupra României, este, evident, adoptarea Codului administrativ prin ordonanţă de urgenţă", a declarat Barna la Palatul Parlamentului.

Integral pe AgerpresComentarii

Avocatul poporului e de fapt avocatul PSD-ului - de notat însa cautatura (patologic-dementziala, n.m. a) EURO-maimutzoiului din poza - asta sa-a uitat vreodata în oglinda?!

27 iunie 2019 0:55

v Din pacate USR si Barna, nu propun ceva concret, doar vorbe contra coalitiei de guvernare. Astept alegerile parlamentare cind USR o sa "cistige" alegerile, o sa formeze guvernul, parlamentul si vor sustine toate deciziile lui Ghiolbanis

26 iunie 2019 23:38

Victoria O sa atace Madama Renate Webe (mama Sorosismului romanesc) un cacat OUG-ul cu Codul Administrativ la CCR'u....Nu v-a spus Dancila ca e Avocatul ALDE (cum a fost si Ciorbea Avocatul PSD)...MOFTURI !....Ce Avocat al Poporului?..La buci cu Poporul..

26 iunie 2019 19:39

Avocatul poporului e de fapt avocatul PSD-ului Orb la orb nu-si scoate ochiul, asa ca nicio sansa.

26 iunie 2019 15:20

Cap pătrat plecat Care avocat al poporului ca nu am avut in ultimi 5 ani..

26 iunie 2019 15:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.