Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gazeta Sporturilor anunţă că preşedintele FRF Răzvan Burleanu şi cei din Federaţie vor depune candidatura României pentru a organiza Campionatul European Under 21 din 2023.

Până atunci se vor termina de construit şi cele 3 stadioane pentru Euro 2020 de seniori, Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf. În plus, există deja şi alte arene disponibile şi pe care s-ar putea disputa jocuri: Arena Naţională, Ploieşti, Giurgiu, Craiova, Târgu Jiu şi Cluj Arena, iar până în 2023 sigur se va finaliza şi stadionul din Arad.

Conform Gazetei Sporturilor, ar fi un total de 10 arene, mai mult decât prevede caietul de sarcini pe care îl solicită forul de la Nyon. Euro 2021, care se va juca în Ungaria şi Slovenia, va fi găzduit de 6 stadioane: 3 în Ungaria şi 3 în Slovenia. UEFA va anunţa cine va primi Campionatul European U21 din 2023 în decembrie 2020!

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.