Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Potrivit obligațiilor asumate de România în calitate de stat membru al UE, în țara noastră va fi expediat un nou lot de cetățeni străini.

În următoarele luni, un nou lot de refugiați va ajunge, legal, în România, au anunțat ieri, la București, oficiali români. Comisarul - șef Eleodor Pîrvu, împuternicit ca director al Direcției Azi și Integrare din Inspectoratul General pentru Imigrări, ne-a precizat că numărul de refugiați deja anunțat este de 109. Ei vor fi trimiși în România din Iordania și din Turcia.

Termenul utilizat de oficialii români pentru această operațiune este acela de “relocare”. Asemenea acțiuni s-au mai produs în România după anul 2015 – când statele europene s-au confruntat cu un val uriaș de migranți veniți din Asia și din Africa, iar țările cele mai expuse, cum ar fi Grecia și Italia, au cerut ca UE să nu lase povara acestora doar pe umerii lor.

În acest context, în România au fost relocați mai întâi refugiați aduși din Grecia și din Italia, apoi din Turcia.

Integral pe România LiberăComentarii

Florin Bilei Era sa uit: as mai vrea sa aflu daca sunt PENAL-CONSTITUTIONAL si (daca da, n.m.) atunci (cam) câti ani de puscarie urmeaza sa încasez / petrec (cot-la-bot cu alde Dracnea, n.m.) pentru încalcarea articolului care înterzice (sub orice forma / pretext n.m.) colonizarea de babuini pe teritoriul Patriei Dvs.! Cu respect, FB

27 iunie 2019 0:07

Florin Bilei În fine, as mai dori sa aflu cine sunt EURO-maimutzele multikulti cu chitara din poza, de pe ce planeta (a cui, n.m.) provin si de ce s-au costumat de camuflaj.

27 iunie 2019 0:02

Florin Bilei As mai dori sa-mi spuna autorii de unde sa-mi pro-kur o EURO-poolla noua (în calitatea mea de bulangiu LGBT-ORL-QXYZ, membru al oiengeului #Vreuopuladreptîngura, n.m.) ca asta care-mi atârna în EURO-cioc s-a cam felscait de tot si pute a EURO-hoit, de parca-ar fi Baba Macrou, n,m.) ...

26 iunie 2019 23:59

Mihai Diac - RECTIFICARE: e vorba despre obligatii asumate NU de catre ... România (!) ce de catre un EURO-Group (infractional, deosebit de periculos si cu o energie criminala cu totul neobisnuita, n.red.) care obisnuieste sa se dea drept ... România (!) si a carui anihilare / neutralizare / eradicare / lichidare cade în seama organelor abilitate de lege (respectiv a cetatenilor cu banderole tricolore, ca în 1989, când cu valul deexecutii sumare suspendate, n.red.). Cu respect, MD

26 iunie 2019 23:43

xyz Un comentariu mai idiot balmajit de aia de-si zice Victoria, si fara legatura cu informatia despre "valul de islamisti", nu am citit pe Forum, pana acum ! Fa, Victorio, analfabeto, se cunoaste ca, islamistii in Romania sunt opera lu' Johanis, care, se face capra pt tartorii Merkel&Co. Guvernul PSD, a respins primirea de imigranti, dar, a fost sever pedepsit de slugile UE.

26 iunie 2019 12:58

Victoria Să vină !....Să le dea Dăncilă și lor Pensii Speciale !....Ce dacă Teodorovici împrumută lunar miliarde de euro din piețe financiare cu dobîndă mărită....Cu refiugiați ca ăștia să împrumute și mai mult....Împrumutați !....Împrumutați !....Deviza PSD-istă .....și Madam Dăncilă să mai adopte vreo doi, trei și din aștia...că are de unde....

26 iunie 2019 12:28

Oltean Altii isi apara "nevoile si neamul" de teroristii islamisti (vezi pozitia tarilor din V4). Politicienii romani, niste "carpe de sters pe jos" pentru birocratii de la Bruxelles. Ei nu stiu ce insemna "patriotism" sau "spinare dreapta". Pe cand tara noastra se va numi "Republica islamica Romania" ? Nu este vorba de xenofobie, dar asa-zisii "refugiati" sau "relocati" nu au venit in UE ca sa munceasca, ci ca pomanagii. Daca se deschide robinetul, vom fi invadati de ei. FIECARE SA STEA IN TARA LUI, eventual sa vina ca si turisti, apoi - acasa.

26 iunie 2019 10:56

ion Psihopatul de serviciu FB, se partzaie urat mirositor pe Forum....tampitule, nu pricepi ca islamistii "refugiati" au distrus Tari mai puternice decat Romania, vezi ce foc au pus in Franta, intoleranta comportamentala in Germania, Italia, agresiuni in SUA, iar Anglia este in alerta continua, de amenintarile refugiatilor islamisti. Tampitule FB, adaposteste-i la tine, in casele tale, daca mori de mila lor !

26 iunie 2019 10:41

noi Ce drak' mai cautam noi, romanii, in ghiveciul asta gretos UE, care ne cadoristeste cu hoarde pagane ?! Romanii sunt profund crestini-ortodocsi, cum vom suporta, pe acesti venetici islamici, fundamentalisti si intoleranti ?! Unde esti tu, Ceausescule, sa vezi ce s-a ales de Romania frumoasa, cum este tavalita, violata, si ranita.

26 iunie 2019 9:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.