Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Scene înfiorătoare s-au derulat marți noapte pe o cale ferată din județul Iași. Doi soți și nepoata lor de 20 de ani au fost izbiți în plin de un tren în timp ce mergeau spre casă.

Bărbatul și tânăra au murit pe loc, iar femeia se află pe un pat de spital, în stare gravă. Victimele ar fi vrut să scurteze drumul, așa cum făceau de obicei, spun apropiații, care nu înțeleg cum s-a ajuns la o asemenea tragedie.

Cumplitul accident a avut loc cu puţin timp înainte de miezul nopţii, în comună Ciurea, aflată la 15 kilometri de Iaşi.

Cei doi soți - de 40, respectiv 37 de ani, împreună cu nepoata lor de 20 de ani, se îndreptau spre casă după ce bărbatul terminase munca, spun rudele.

Omul obişnuia să traverseze calea ferată printr-un loc neamenajat, dar, de această dată, se pare că victimele ar fi luat-o la pas pe șine. Şi au fost spulberate de trenul accelerat Bucureşti - Iaşi. Mecanicul a sunat imediat la 112 şi a cerut ajutor.

Integral pe ProTVComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.