Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Parlamentul se reuneşte miercuri în şedinţă comună pentru alegerea unui nou Avocat al Poporului, după expirarea mandatului lui Victor Ciorbea. Propunerile avansate de grupurile parlamentare sunt Renate Weber din partea PSD - ALDE şi Peter Eckstein-Kovacs, susţinut de Opoziţie (PNL, USR şi UDMR).

Comisiile juridice ale celor două Camere vor declanşa miercuri dimineaţă procedura parlamentară de numire a Avocatului Poporului. Cei doi candidaţi vor fi audiaţi, începând cu ora 9.00, iar ulterior, raportul comisiilor va fi înaintat plenului Legislativului. Luni, Victor Ciorbea a înaintat o adresă preşedinţilor Senatului şi Camerei Deputaţilor prin care i-a informat că mandatul său de Avocat al Poporului a încetat.

Integral pe LibertateaComentarii

Eckstein Kovacs Cum spuneam, un om de caracter - l-am cunoscut in imprejurari mai putin placute, la o inmormantare la Cluj -, sucombase o bulangioaica elghebete-orl - el era (cam) trist,, si abatut (ca DNA-ul nu-i gasise înca pe asasinii de la Colectv, n.m.) se bagase într-un coltz, cu EURO-poolla în cioc, plângea & #REZISTA!

27 iunie 2019 0:51

Sorin Mircea Teican Peter Ekstein Kovacs,a promis ca are un sac plin de EURO-poolli (gata belite, sarate si uscate la soare, n.m.) si ca ne da sa "accesam" câte una pe saptamâna, daca reusim sa ne-o romtzaim pe cea din dotare (fara sa emanam CO2, n.m.)!

27 iunie 2019 0:14

Eckstein Kovacs Un om de caracter, intr-adevar. L-am cunoscut in imprejurari mai putin placute, la o inmormantare la Cluj, dar mi-a lasat impresia uni om cu mult bun simt.

26 iunie 2019 10:13

Corect 10:09 Din pacate deciziile politice nu au nimic in comun cu vointa poporului.

26 iunie 2019 10:11

Il popolo Dinre cei doi geto-daci, categoric Eckstein Kovaci merita si este capabil a fi avocat al poporului.A dat deovada de competenta si caracter.

26 iunie 2019 10:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.