Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, apreciază că adoptarea Codului administrativ de către Guvern reprezintă „un mare câştig pentru administraţie”.

„Este îmbucurător faptul că administraţia publică are, în final, un instrument de lucru cerut de către cei care lucrează în administraţie de foarte mult timp. Consider că propunerile UNCJR la Codul administrativ sunt de natură să aducă mai multe clarificări, să eficientizeze activitatea administraţiei în relaţia cu cetăţenii, dar, în acelaşi timp, au şi darul de a-i responsabiliza mai mult pe funcţionarii publici. (…) Prevederile Codului administrativ susţin principiile descentralizării, dar şi sistematizarea şi concentrarea legislaţiei din domeniul administraţiei publice”, a arătat Marian Oprişan, preşedintele Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR), într-un comunicat remis Agerpres.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Victoria Lasă că-i bine !....Să se aprobe Codul Administrativ ca OUG chiar daca CCR-ul l-a respins de neconstituțional ca lege....PENSII SPECIALE LA TOATĂ GAȘCA și LA UNII CUMULATE ȘI CU SALARIILE NESIMȚITE....Să se taie din buget toate investițiile și cofinanțările pe fonduri europene....Să se împrumute în draci fonduri la dobînzi mărite cum face Guvernul PSD+ALDE-ist și allde Teodorovici al lor....Să rămănem SUBDEZVOLTAȚI, SĂRĂCIȚI ȘI NEEDUCAȚI exact cum ne vrea PSD-ul și să stăm cu toții cu mîna întinsă la Stat pentru ajutoare sociale și la cozi la Cantinele Săracilor....Să-i votăm de proști ce suntem pe PSD-iști și să ne ploconim pînă la pămînt la familiile Baronilor lor îmbogățiți cum făceau odată iobagii la boierii vremii....Vrîncenilor mergeți la poarta Marelui Baron Oprișan și pupații mîna că vă aruncă niște ^osicioare^ și vouă, sărăntocilor....

26 iunie 2019 7:06

PSD Mincinos si ipocrit II doare-n p-ula pe PSD de tara si de romani! Astazi, coalitia HOTILOR penali a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada si sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!

25 iunie 2019 22:47

PSD partid de HOTI II doare-n p-ula pe PSD de tara si de romani! Astazi, coalitia HOTILOR penali a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada si sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!

25 iunie 2019 22:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.