Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, apreciază că adoptarea Codului administrativ de către Guvern reprezintă „un mare câştig pentru administraţie”.

„Este îmbucurător faptul că administraţia publică are, în final, un instrument de lucru cerut de către cei care lucrează în administraţie de foarte mult timp. Consider că propunerile UNCJR la Codul administrativ sunt de natură să aducă mai multe clarificări, să eficientizeze activitatea administraţiei în relaţia cu cetăţenii, dar, în acelaşi timp, au şi darul de a-i responsabiliza mai mult pe funcţionarii publici. (…) Prevederile Codului administrativ susţin principiile descentralizării, dar şi sistematizarea şi concentrarea legislaţiei din domeniul administraţiei publice”, a arătat Marian Oprişan, preşedintele Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR), într-un comunicat remis Agerpres.

Integral pe Evenimentul Zilei