Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Maria Antoaneta Piţurcă, procuroarea care a luat-o cu japca pe Sorina, fetiţa adoptată de nişte români stabiliţi în SUA, tăvălind-o pe jos, a fost dată în judecată de un avocat condamnat în dosarul Cristinei Diana Boerică, fiica interlopului Genică Boerică.

Avocatul Dan Dragoș Dumitrașcu susţine că procuroarea cu apucături de recuperator i-ar fi încălcat mai multe drepturi - la demnitate, integritate fizică şi psihică, sănătate, cât şi dreptul la secretul profesional - motiv pentru care a cerut despăgubiri de 500.000 lei. Sumă va fi însă plătită din banii noştri, ai tututor, fiindcă avocatul a chemat şi statul român, în solidar cu procuroarea iar legea cu răspunderea magistraților bate pasul pe loc. Acuzaţii pot fi îndreptățite, fiindcă, după cum s-a văzut în cazul Sorinei, procuroarea nu pune mare preț pe drepturile cetăţenilor.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Ce înseamnă să fii USR-ist-PNL-ist, IOHANIST=NAZIST Uitați-va ce comentariu de om prost a putut debita BOVINA de la 25 iunie 2019 22:33 . Ce treabă are PSD-ul in această speță? Este, cumva, PSD-ul garantul procurorilor? Manipulatori ordinari!

26 iunie 2019 14:22

PSD partid de HOTI II doare-n p-ula pe PSD de tara si de romani! Astazi, coalitia HOTILOR penali a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada si sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!

25 iunie 2019 22:33

PSD Mincinos si ipocrit II doare-n p-ula pe PSD de tara si de romani! Astazi, coalitia HOTILOR penali a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada si sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!

25 iunie 2019 22:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.