Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Maria Antoaneta Piţurcă, procuroarea care a luat-o cu japca pe Sorina, fetiţa adoptată de nişte români stabiliţi în SUA, tăvălind-o pe jos, a fost dată în judecată de un avocat condamnat în dosarul Cristinei Diana Boerică, fiica interlopului Genică Boerică.

Avocatul Dan Dragoș Dumitrașcu susţine că procuroarea cu apucături de recuperator i-ar fi încălcat mai multe drepturi - la demnitate, integritate fizică şi psihică, sănătate, cât şi dreptul la secretul profesional - motiv pentru care a cerut despăgubiri de 500.000 lei. Sumă va fi însă plătită din banii noştri, ai tututor, fiindcă avocatul a chemat şi statul român, în solidar cu procuroarea iar legea cu răspunderea magistraților bate pasul pe loc. Acuzaţii pot fi îndreptățite, fiindcă, după cum s-a văzut în cazul Sorinei, procuroarea nu pune mare preț pe drepturile cetăţenilor.

Integral pe Evenimentul Zilei