Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis consideră că adoptarea Codului administrativ prin ordonanţă de urgenţă reprezintă un grav atentat la adresa întregului sistem.

"PSD vrea să demonstreze cu toată tăria că sfidarea românilor este prioritatea zero a acestei guvernări. În urma adoptării de către Guvern a Codului administrativ prin ordonanţă de urgenţă, preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, atrage atenţia că, după doi ani în care a încercat prin toate mijloacele să îngenuncheze Justiţia de dragul unor corupţi, PSD vrea acum să distrugă Administraţia de dragul baronilor locali. Este extrem de grav că o lege esenţială precum Codul administrativ, care înglobează sute de reglementări, cuprinse în prezent în mai multe acte normative, şi care reprezintă practic baza legală a administraţiei publice din România, a fost adoptată de către Guvern prin ordonanţă de urgenţă. OUG este un instrument prevăzut în Constituţie în mod explicit doar pentru situaţii extraordinare, a căror reglementare nu poate fi amânată", se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Integral pe România LiberăComentarii

Victoria Lasă că-i bine !....Să se aprobe Codul Administrativ ca OUG chiar daca CCR-ul l-a respins de neconstituțional ca lege....PENSII SPECIALE LA TOATĂ GAȘCA și LA UNII CUMULATE ȘI CU SALARIILE NESIMȚITE....Să se taie din buget toate investițiile și cofinanțările pe fonduri europene....Să se împrumute în draci fonduri la dobînzi mărite cum face Guvernul PSD+ALDE-ist și allde Teodorovici al lor....Să rămănem SUBDEZVOLTAȚI, SĂRĂCIȚI ȘI NEEDUCAȚI exact cum ne vrea PSD-ul și să stăm cu toții cu mîna întinsă la Stat pentru ajutoare sociale și la cozi la Cantinele Săracilor....Să-i votăm de proști ce suntem pe PSD-iști și să ne ploconim pînă la pămînt la familiile Baronilor lor îmbogățiți cum făceau odată iobagii la boierii vremii....

26 iunie 2019 7:03

v "Saracul" Ghiolbanis, daca "justitia noastra" l-a bagat la puscarie pe Dragnea, nu mai are subiecte si le cauta acuma. Probabil o sa apara alti "penali" pe care Ghiolbanis o sa-i faca in fel si chip

25 iunie 2019 23:30

PSD partid de HOTI II doare-n p-ula pe PSD de tara si de romani! Astazi, coalitia HOTILOR penali a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada si sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!

25 iunie 2019 22:32

PSD Mincinos si ipocrit II doare-n p-ula pe PSD de tara si de romani! Astazi, coalitia HOTILOR penali a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada si sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!

25 iunie 2019 22:32

Anularea PENSIILOR SPECIALE)))) Presedintele sa gaseasca metode prin care sa anuleze aceste POMENI ELECTORALE care este FURT DIN BANUL PUBLIC. Aceasta HOTIE o sa atarne greu de gatul presedintelui daca nu OPRESTE aceste ABUZURI!

25 iunie 2019 22:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.