Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Răsturnare de situaţie după încercările taximetriştilor de a bloca activitatea serviciilor de ridesharing în România. Viorica Dăncilă anunţă că, în şedinţa de Guvern de marţi, va fi adoptat proiectul de act normativ privind reglementarea serviciilor alternative de transport de persoane prin intermediul unor aplicaţii digitale, discutat joia trecută în prima lectură.

Viorica Dăncilă a spus, la începutul şedinţei de Guvern de marţi, că va fi adoptat proiectul de act normativ privind reglementarea serviciilor alternative de transport de persoane prin intermediul unor aplicaţii digitale, un proiect discutat săptămâna trecută în prima lectură.

Integral pe CapitalComentarii

PSD partid de HOTI II doare-n p-ula pe PSD de tara si de romani! Coalitia HOTILOR penali PSD si ALDEa dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!

26 iunie 2019 18:27

PSD ipocrit si mincinos II doare-n p-ula pe PSD de tara si de romani! Coalitia HOTILOR penali PSD si ALDEa dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!

26 iunie 2019 18:27

Cata Nu mai sunt curse la japca sunt curse dinamice acum. O inovație totala și clienți mulțumiți.

26 iunie 2019 17:32

Liviu Pleșoianu, deputatul PSD feminizat, cu codiță... As suge o pula. Acum!

26 iunie 2019 5:01

Taximetristii, niște JEGURI ordinare o categorii de BORFASI, GOLANI, .....smd. Taximetriștii sunt IMPUTITI!!!!! De te urci întrun taxi, miroase de-ți cade parul din nas !!!! Acolo mănâncă, acolo dau vanturi, acolo se masturbează .......ce mai ZDRENTE !!!!!

25 iunie 2019 21:01

Desfiintarea companiilor de taxi Am chemat un taxi la Piata Unirii dar taximetristul care a venit a refuzat cursa pe motiv ca :"credeam ca mergi la aeroport"!!! Asta in conditiile in care eram in statia de 783 care te duce cu 3,5 lei la aeroport. Un dobitoc!

25 iunie 2019 20:30

Pute De ce da lovitura asa ai avut ordin dl ziarist ?cu taxiul ai mers si stii cum e cu mitocanie ,cu preturi conditionate etc etc etc cu UBER e alta dar de fapt piata alege ,asa ca ce se dau astia de ceasul morti de nu le convine,,nu mai pot face japca mare ,unii intradevar altii muncesc cinstit !!

25 iunie 2019 19:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.