Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă va avea o întrevedere cu Călin Popescu Tăriceanu, marţi seară, de la ora 18.00, pentru a discuta despre modificările la OUG 114 şi despre remaniere, au spus surse ale coaliţiei, pentru Mediafax. De la 19.00, PSD va avea o petrecere în Capitală.

Sursele citate au adăugat, pentru Mediafax, că printre subiectele care vor fi abordate de liderii PSD-ALDE se numără legislaţia electorală, OUG 114/2018, remanierea guvernamentală, precum şi candidatul la prezidenţiale. ALDE îşi doreşte modificare prevederilor legate de energie din OUG 114/2018. Social-democraţii se reunesc, la Clubul Diplomaţilor, marţi, de la ora 19.00, la o petrecere, unde sunt invitaţi să participe parlamentari şi membri ai Guvernului, au precizat surse din PSD, pentru Mediafax.

Integral pe GândulComentarii

Victoria Lasă că-i bine !....Să se aprobe Codul Administrativ ca OUG chiar daca CCR-ul l-a respins de neconstituțional ca lege....PENSII SPECIALE LA TOATĂ GAȘCA și LA UNII CUMULATE ȘI CU SALARIILE NESIMȚITE....Să se taie din buget toate investițiile și cofinanțările pe fonduri europene....Să se împrumute în draci fonduri la dobînzi mărite cum face Guvernul PSD+ALDE-ist și allde Teodorovici al lor....Să rămănem SUBDEZVOLTAȚI, SĂRĂCIȚI ȘI NEEDUCAȚI exact cum ne vrea PSD-ul și să stăm cu toții cu mîna întinsă la Stat pentru ajutoare sociale și la cozi la Cantinele Săracilor....Să-i votăm de proști ce suntem pe PSD-iști și să ne ploconim pînă la pămînt la familiile Baronilor lor îmbogățiți cum făceau odată iobagii la boierii vremii....Ei să facă paranghelii la Clubul Diplomaților plătite de la protocolul baban, adică din buget, adică din taxele și impozitele prostimii....Și noi prostimea mămăligară să mîncăm ștevie și păpădie....

26 iunie 2019 7:13

Coalitia hotilor penali fura tara si pe Romani!! II doare-n p-ula pe PSD de tara si de romani! Astazi, coalitia HOTILOR penali a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada si sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!

25 iunie 2019 22:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.