Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Andra nu va mai fi antrenor la "Vocea României". În juriu vor fi Smiley, Tudor Chirilă, Irina Rimes și Horia Brenciu. „Inevabitabil va fi bine” este unul dintre refrenele cântate de Andra, care nu va mai face parte din juriul emisiunii „Vocea României”, de la PRO TV. Click! a aflat care sunt adevăratele motive pentru care Andra a ieșit din acest proiect şi care sunt priorităţile artistei în următoarea perioadă.

Săptămâna a început cu o veste-șoc: Andra nu va mai face parte din proiectul "Vocea României" (PRO TV), fiind înlocuită de Horia Brenciu, care lasă astfel "X-Factor" (Antena 1) pentru o dragoste mai veche, emisiunea de talente de la PRO TV. În ultima vreme, Andra (32 de ani) a îmbinat cariera muzicală cu cea din televiziune. Astfel că de la „Românii au talent”, a ajuns să facă parte din juriul emisiunii „Vocea României junior” şi apoi din cel de la „Vocea României”. Însă din sezonul 9 ea nu va mai face parte din echipa de la „Voce”, iar sursele noastre ne-au mărturisit că ar fi făcut acest anunţ încă din martie, când a fost invitată la postul Digi FM. Click! îți spune în continuare patru motive pentru care Andra nu mai face parte din juriul emisiunii de la PRO TV.

Integral pe Click!