Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

USR va transpune într-un proiect de lege depus în Parlament prevederile cuprinse în inițiativa civică „Oameni noi în politică”, despre care spune că a fost blocată la CCR din cauza primarilor, potrivit unui comunicat de presă transmis de partid.

”Motivarea deciziei CCR de invalidare a inițiativei „Oameni noi în politică” arată că cel mai mare proiect civic de reformă electorală din istoria României a fost blocat, pe de o parte, de reaua-credință a primarilor sau de incompetența unor funcționari din primării, iar, pe de altă parte, de judecătorii CCR, care și-au arogat, peste lege, atribuția de reatestare a semnăturilor”, se precizează în comunicatul transmis de USR.

Potrivit sursei citate, motivele invocate de CCR pentru invalidarea unor semnături țin exclusiv de primării, de la lipsa unor ștampile pe listele cu semnături la absența unor informații despre persoanele care au atestat semnăturile la primării.

Integral pe G4media.roComentarii

noi Care ar fi portretul "omului nou", si, exemple concrete din politica romaneasca. Basescu, Videanu, Blaga, Olteanu Mexicanu', Orban, Turcanu, Gorghiu, Ciolos, Lazar, Kovesi, HA! HA! HA !

25 iunie 2019 17:29

xyz Bai. golanilor, inalta institutie Constitutionala, nu trebuie si nu are voie, sa valideze falsurile, fraudele , inscenarile ordinare, comise de USR si altii de aceeasi joasa speta. Hitler si Stalin au urmasi infami in aceste adunaturi "civice', care repeta criminal chestia cu "oameni noi" la "vremuri noi" ?! Si, pe "oamenii vechi", ce faceti cu ei, bai, derbedeilor usr, exterminare ?!

25 iunie 2019 13:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.