Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Codrin Ştefănescu îşi va depune, marţi, la ora 12.30, candidatura pentru funcţia de secretar general al PSD. Ştefănescu se prezintă ca fiind "cu bune şi cu rele" şi că a fost "permanent şi necondiţionat" alături de partid, de liderii judeţeni, de primari, de consilierii judeţeni şi locali.

"Astăzi, 25 iunie a.c., la ora 12.30, la sediul PSD din Băneasa, îmi depun candidatura pentru funcţia de secretar general al partidului. Mă cunoaşteţi! Şi cu bune şi cu rele. Indiferent ce se spune sau se poate inventa despre mine, am fost permanent şi necondiţionat alături de partid, de liderii judeţeni, de primari, de consilierii judeţeni şi locali. Eu sunt Codrin Ştefănescu. Am foarte mulţi prieteni şi parteneri care nu m-au trădat niciodată şi care cred în mine. Uneori sunt dificil, dar toate acţiunile mele sunt pentru binele partidului. Îmi pun tot sufletul pentru voi şi pentru PSD", a transmis Codrin Ştefănescu, printr-un comunicat de presă remis, marţi, MEDIAFAX.

Acesta face apel la membrii PSD, că "trebuie să ne trezim şi să ne recuperam electoratul".

Integral pe MediafaxComentarii

gica,contra Un "nimic"care linge cururi !

25 iunie 2019 13:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.