Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă a ajuns la o înţelegere în partid: baronii PSD nu vor candida la Congres, pe motiv că e nevoie de un suflu nou în partid, dar vor avea mai multă influenţă în ministere. De asemenea, Dăncilă şi-a cimentat majoritatea în Parlament oferind ALDE funcţia de Avocat al Poporului, iar celor de la ProRomânia un post în conducerea ANRE, dovedind că disputele cu Victor Ponta sunt doar de faţadă.

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, ar fi vrut să candideze pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, în timp ce baronul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, şi-ar fi dorit postul de secretar general al partidului, susţin surse politice pentru „Adevărul“. Premierul Viorica Dăncilă i-a făcut să se răzgândească: Oprişan a obţinut promisiunea că, la remanierea Guvernului de luna viitoare, va primi un minister pentru unul dintre oamenii săi de încredere, în condiţiile în care actualul preşedinte al CJ Vrancea nu vrea să renunţe la şefia judeţului.

Integral pe Adevărul