Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

UPDATE: Violeta Alexandru, propusă de Ludovic Orban, este noul preşedinte al PNL Bucureşti, după ce liberalii, sub conducerea lui Cristian Buşoi, au fost zdrobiţi de USR la europarlamentare în Capitală. Violeta Alexandru a fost ministru pentru Dialog social în Guvernul Cioloş. Rareş Bogdan, cel care a râvnit la şefia filialei Bucureşti, rămâne pe dinafară. Au fost doar două voturi împotriva Violetei Alexandru.

Liderul PNL Ludovic Orban a propus, marţi, ca Violeta Alexandru să preia funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti, după ce liberalii, sub conducerea lui Cristian Buşoi, au fost zdrobiţi de USR la europarlamentare în Capitală.
Violeta Alexandru a fost ministru pentru Dialog social în Guvernul Cioloş. Rareş Bogdan, cel care a râvnit la şefia filialei Bucureşti, rămâne pe dinafară.

UPDATE 10.25 Ludovic Orban a propus-o oficial pe Violeta Alexandru pentru funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti. În ceea ce priveşte conducerea celor 6 sectoare, propunerile nu vor fi făcute de către Ludovic Orban.
Urmează ca, într-o săptămână, Violeta Alexandru să propună liderii organizaţiilor PNL de sector.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.