Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Victor Ponta, liderul Pro România, a declarat, luni seară, la Realitatea TV, că și-ar dori un candidat comun la prezidențiale cu PSD și ALDE.

Pro România îl susține pe Sorin Câmpeanu, președintele Consiliului Național al Rectorilor, pentru a intra în cursa pentru Cotroceni. „Le-am explicat simplu, dacă își pune PSD un candidat, ALDE un candidat si Pro România pe Câmpeanu ajungem să ne batem pentrul locul trei, la turul doi stăm și ne uităm. (…)

Eu mi-aș dori în turul doi un candidat de centru stânga, să fie o persoană care să fie acceptată de cei care votează. Am vorbit cu cei de la ALDE, cei de la PSD sunt tulburati…ALDE îl vrea pe Tăriceanu, noi pe Câmpeanu. (…) O competiție stânga dreapta e benefică, când se debalansează lupta nu e bine pentru societate, pentru că rămân oameni nereprezentați”, a declarat Victor Ponta.

Integral pe Newsweek