Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gigantul Nike a împărţit lumea în două după ce a publicat o "altfel" de reclamă. Americanii au postat recent, pe Instagram, o poză cu un fotomodel care apare neepilat la subraţ.

Pe contul de Instagram Nike Women a fost postată imaginea cu fotomodelul nigerian Annahstasia. Detaliul care a stârnit foarte multe controverse, dar şi aprecieri din partea publicului, îl reprezintă părul aflat la subraţ. Annahstasia face reclamă la o bustieră Nike, iar zona respectivă este scoasă în evidenţă de fotomodel, care stă cu mâna ridicată. Imaginea a adunat peste 200.000 de apercieri pe Instagram, iar o parte dintre utilizatori i-au lăudat pe americani pentru "naturaleţea" de care dă dovadă Annahstasia.

Mulţi au spus însă că imaginea este una scârboasă, care nu face cinste unei asemenea companii, în ideea că femeile ar trebui să fie cât mai aranjate în faţa camerei. În sprijinul fotomodelului au apărat mesaje precum: "Corpul ei, decizia ei!" sau "Dacă un bărbat ar fi apărut aşa, toată lumea ar fi reacţionat normal".

Integral pe ProSport