Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatorul ALDE, Daniel Zamfir, a reacționat pe pagina sa de facebook în ceea ce privește susținerea Guvernului pentru un nou mandat al lui Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naționale.

Potrivit senatorului, acesta a făcut o presiune asupra Guvernului care în cele din urmă a dat roade.

„Presiunea constanta pe care Mugur Isărescu a făcut-o asupra Guvernului a dat roade. Într-un moment nu tocmai ușor pentru Guvern, încolțit din toate părțile, Ayatollah-ului ii reușește din nou. Manipularea de a pune in carca guvernului inflația a reușit și ea, deși este răspunderea BNR. Cel mai longeviv Guvernator de pe planetă își trece în palmares următoarele:
1. Cea mai îndatorată populație din UE;
2. Cel mai mic grad de intermediere financiară din UE- de zece ori sub mediaeuropeană!
3.Romanii plătesc costuri triple cu creditarea fata de media europeană, in timp ce băncile străine au profituri triple fata de media europeană;
3.A impus un ROBOR netransparent, "umflând " ratele românilor.
Toate astea, bineînțeles, in numele stabilității financiare, pe care iată, toată Europa o apreciază. E limpede cred, pentru toată lumea, de ce nu l lasă oamenii ăștia sa plece.
Romania va ramane in continuare El Dorado pentru băncile străine. Cred in continuare că personajul e unul expirat, care a făcut rău României și din păcate va mai face.
Eu va asigur că rămân același: voi vota împotriva lui Isărescu și sper sa fie multi parlamentari care să facă la fel”, a scris senatorul pe pagina de facebook.


Comentarii

ovi Zamfire, esti sluga lui Tariceanu, un zero si asta. Habar n-ai de economie si-ti dai cu parerea, stai in banca ta politrucule...

25 iunie 2019 7:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.