Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Purtătorul de cuvânt al PSD Mihai Fifor a anunțat, pe Facebook, că a decis să se înscrie în competiția internă pentru alegerile prezidențiale, din partea PSD. Acesta își motivează hotărârea, precizând că România are nevoie de unitate, consens și dialog.

„Am luat decizia de a mă înscrie în competiția pentru candidatura la Președinția României din partea PSD. Pentru că România are nevoie de consens, de construcție și de dialog. Trebuie să ieșim din această stare nebună de conflict, de dezbinare, de răfuială permanentă. Actualul președinte și-a ratat complet rolul de mediator și de integrator. A devenit el însuși principalul purtător al mesajului de ură socială, a aplaudat injuriile, a promovat atacurile la persoană și a coborât limbajul politic la cel mai scăzut nivel. Pentru că România are nevoie de un lider care să îi faciliteze parcursul. Din dorința sa obsesivă de a lovi în PSD, Klaus Iohannis a fost singurul șef de stat din UE care spus că țara sa nu merită să conducă Europa. A fost singurul șef de stat care a blocat bugetul propriei țări.

Integral pe Cotidianul