Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vlad Plahotniuc a renunţat la funcţia de preşedinte al Partidului Democrat din Moldova, anunţând pe Facebook că Partidul Democrat este ţinut acum sub o presiune uriaşă, din cauza că unii şi-au greşit ţinta.

"PDM a făcut transferul de putere în mod paşnic, păstrându-se ordinea şi echilibrul în ţară, fără a expune cetăţenii la riscuri. Chiar dacă am avut obiecţii legate de modul în care s-a constituit noua alianţa şi de obiectivele ei, am considerat că diferendele politice nu trebuie lămurite din contul destabilizării ţării, cu atât mai mult că există soluţii politice pentru lămurirea lor şi nu trebuie ca cetăţenii să aibă de suferit. În ciuda acestei abordări constructive, Partidul Democrat este ţinut acum sub o presiune uriaşă, din cauza că unii şi-au greşit ţinta. Vor să se lupte cu mine, dar o fac cu partidul, ceea ce consider că nu este bine atât pentru PDM, cât şi pentru partidele pro europene din actuala alianţă", scrie Vlad Plahotniuc.

Integral pe Gândul