Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mirel Rădoi (38 de ani), selecţionerul naţionalei de tineret, a anunţat schimbări în echipa tricolorilor U21 pentru meciul cu Franţa, ultimul din cadrul Grupei C de la Campionatul European din Italia şi San Marino.
Cele două formaţii au câte şase puncte şi sunt la egalitate în fruntea clasamentului: ”Din punct de vedere fizic şi din punct de vedere mental sunt problemele pe care le avem. Cred că la ora partidei vor fi şi ceva schimbări, a spus Rădoi, la conferinţa de presă organizată duminică.
Selecţionerul României U21, Mirel Rădoi, i-a transmis şi o replică patronului FCSB, Gigi Becali, care i-a cerut să nu-l mai ţină pe Florinel Coman pe bancă. Rădoi a spus că la echipa naţională nu se dau telefoane pentru a se ordona schimbări.

Integral pe CotidianulComentarii

Socotitorul Cand v-am spus ca acest Nistorescu Cornel, un fost turnator al securitatii (stie bine Buduca) este un terchea-berchea si ca nu-l duce mintea prea departe, nu m-ati crezut. Nu mai revin. Pe el ura il tine in viata. Nu iubeste pe nimeni inafara de propria persoana si nu si-a iubit nici pe cele patru sotii pe care le-a avut. Tot ura l-a dus la Haznaua 3 si Gutza tv. Ia uitati-va ce scie imbecilul ( RC este redactia Cotidianului, deci este el): "Singura şansă ca tricolorii să nu se califice în semifinale ar fi ca Franţa să câştige la o diferenţă de trei goluri. În acest caz, Italia ne-ar depăşi la golaveraj în clasamentul formaţiilor de pe locul doi". Mai profesore Buduca ( de la Liceul din Chisineu Cris, 1974-1978) spune-i lui C. Nistorescu ca-i un analfabet. Sansa este probabilitatea de a avea succes, nu invers. Vine de la cuvantul francez chance, care inseamna noroc. Bonne chance pour la Roumanie!

24 iunie 2019 15:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.