Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fosta eurodeputată Renate Weber este susținută de ALDE pentru funcția de Avocat al Poporului. Decizia vine în contextul în care opoziția a anunțat deja că îl propune pentru acest post pe fostul senator UDMR Peter Eckstein Kovacs.

Mandatul actualului Avocat al Poporului, Victor Ciorbea, a expirat pe 6 mai, însă a fost prelungit automat până la o nouă numire.

Renate Weber a fost europarlamentar, ea nereușind să-și reînnoiască mandatul deoarece ALDE nu a trecut pragul electoral la alegerile din 26 mai.

Integral pe HotnewsComentarii

solo Iata cum Soros o sa ajunga si Avocatul Poporului Roman! Imbecilii astia care o ridica pe evreica Renate Weber din fosta sefa pe la un ONG de-a lui Soros, fosta consiliera a lui Basescu la rangul de AP. Deci sa strigam HUUUO Soros sau HUUUUUUUUUUO TARICEANU care este si el roman cum sunt eu papa la Roma. Ca de aia a uitat de averea Gojdu, un mare roman si nu un grecoevreu ca Tarniuceanu.

24 iunie 2019 15:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.