Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul PSD al Sectorului 3, Robert Negoiţă, a susţinut duminică seară că nu a votat partidul din care face parte la alegerile europarlamentare din 26 mai şi că atunci când „Guvernul cheltuie banii fără niciun fel de transparenţă”, îi vine să să protesteze şi el în Viaţa Victoriei.
„Chiar mă bucur că societatea a reacţionat (n.red.: la alegerile europarlamentare). Eu anticipam rezultatul. Atât am fost şi atât sunt de revoltat de ce s-a întâmplat şi se întâmplă în PSD, încât eu, personal, nu m-am dus să votez PSD", a declarat Negoiţă, duminică seara, la B1 TV.
Social-democratul a fost întrebat apoi dacă e posibil să devină simpatizant USR-PLUS, în condiţiile în care alianţa a obiţinut aproape acelaşi scor ca PSD. Negoiţă a evitat să răspundă dacă susţine USR-PLUS, dar i-a lăudat pentru scorul obţinut. „Atunci când Guvernul cheltuie banii fără niciun fel de transparenţă (...) îmi vine să ies şi eu în Piaţa Victoriei”, a adăugat Negoiţă.

Integral pe Adevărul