Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secţia pentru procurori a CSM a respins acţiunea disciplinară formulată de Inspecţia Judiciară faţă de Laura Codruţa Kovesi, acuzată că nu a respectat confidenţialitatea lucrărilor şi a inserat într-un comunicat de presă pasaje din discuţii ce vizau dosarul familiei Cosma, au precizat surse din CSM.

Procurorii Consiliului Superior al Magistraturii au respins, la şedinţa de luni a Secţiei, acţiunea disciplinară formulată de inspectorii judiciari faţă de fosta şefă DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Kovesi a fost cercetată pentru că nu ar fi respectat confidenţialitatea lucrărilor şi a inserat într-un comunicat de presă pasaje din discuţii ce vizau dosarul familiei Cosma, acestea fiind probe în respectiva cauză.

Integral pe MediafaxComentarii

v Asta o fi sistemul judecatoresc din Romania, unii sa spuna ca o persoana este vinovata, iar altii ca nu. Daca nu ai functii "corespunzatoare" sigur esti vinovat. Si cind te gindesti ca aceste "verdicte" au fost date de cele mai inalte foruri Judecatoresti.

24 iunie 2019 23:03

PSD LA GUNOI Secția specială adica personală a puscariasului Dragnea ,,sa o mizileasca doar pe Kovesi si procurori care se ating de hoti si penali Psd , ,dar nu le-a mers ca puscariasul Dragnea e la locul care îl merită la Rahova nu șef la Camera Deputaților..

24 iunie 2019 13:15

MOS ION ROATA PREVIZIBIL! NIMIC NOU SUB SOARE! MIZERIA ESTE, IN CONTINUARE, ASCUNSA SUB PRES! CORB LA CORB NU-SI SCOATE OCHII, spune o cutuma roamnaesca! RUSINE, RUSINE, RUSINE SA VA FIE!

24 iunie 2019 13:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.