Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu știu dacă știați, dar Sorina are grupa de sânge Bombay. De unde am aflat? De la această postare (ștearsă acum, dar distribuită în delir de diverși cetățeni pe grupuri și prin comentarii).

Ce legătură are grupa de sânge cu povestea de la Baia?

Are. Grupa de sânge și transplantul de organe sunt elementele explozive, adăugate în mix-ul de social media pentru ca mămăligă să sară în aer. E un apel la spaimele noastre cele mai adânci. Sânge. Furt de organe. Teroare.

Sunt false, firește, dar lumea le crede, căci stomacul se strânge mai repede decât se îndoiește creierul.

Le crede pentru că sunt create special, de oameni care știu tainele sufletului uman: cum să-l scoți din amorțire, cum să-l sperii și cum să-l faci să dea mai departe.

Aceste povești nu sunt inventate de amatori din Baia de Aramă - chiar dacă de acolo a pornit ideea cu transplantul. Sunt construite de profesioniști din altă parte, care nu binele fetiței îl au în cap, ci răul poporului român, care trebuie să-și consume energiile în lupte interne.

Integral pe Digi24Comentarii

Kuminecăturile Gemene Da, ideea a pornit de pe plaiurile mioritice dar bestiile roșii ale lui Kunt Futin a transformat zvonurile ridicole de transplant al organelor în povestea experimentului de prelevare al întregului trup al fetiței. Dacă bunul doktor reușește să facă dintr-un țigan un adevărat specimen Homo Superior sigur primește premiul Nobel deoarece de la Dr Mengele încoace până în ziua de azi nimeni nu a reușit o astfel de procedură. Ecce ceva în sângele specimenelor din această zonă care refuză civilizația la un nivel încă neelucidat, dincolo de nivelul celular. Ecce un fel de imunitate ca să mă exprim așa pe invers științific ca Dr Kuru...

24 iunie 2019 15:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.