Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul trezorier PSD, Mircea Drăghici, se declară "realmente uluit" de decizia prin care DNA i-a schimbat calitatea în inculpat în dosarul în care este cercetat pentru delapidare.

În opinia sa, procurorii au luat această decizie, deşi "toţi martorii au dat declaraţii favorabile".

„Sunt realmente uluit de decizia DNA de astăzi. Nu există absolut nicio rațiune pentru punerea în mișcare a acțiunii penale, niciun argument sustenabil. Ca și în cazul soției mele, totul pare a fi doar o parte a unei foi de parcurs stabilite în anumite laboratoare. În condițiile în care toți martorii au dat declarații favorabile de la momentul în care am fost numit suspect și până astăzi, nu pot decât să constat cu dezolare că trăim vremuri în care poliția politică e vie și din ce în ce mai puternică.

Integral pe Digi24Comentarii

Un nenorocit de subinginer devenit inginer la apelul de seara (cum au fost facuti multi dupa revolutie) ne da lectii de deontologie. Sa-ti fie rusine, nemernicule! Du-te dupa Dragnea!

24 iunie 2019 14:32

Per la gunoi Da da asa a facut si șeful tău adica a furat si DNA a fost devina ca la trimis in judecata ,,minciunile tale jegule sunt la indigo cu minciunile fostului tău șef..

24 iunie 2019 13:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.