Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Boris Johnson este supus unor presiuni de către colegi de-ai săi conservatori să dea explicaţii cu privire la o scenă conjugală care a semănat probleme în cursa la succesiunea premierului britanic Theresa May, al cărui mare favorit este până în prezent, relatează AFP.
Potrivit unui sondaj realizat ”la cald” de săptămânalul The Mail On Sunday, scandalul i-a erodat deja popularitatea în rândul alegătorilor britanici, în pofida faptului că fostul primar al Londrei pare să-şi păstreze intactă susţinerea membrilor Partidului Conservator în bătălia cu ministrul de Externe Jeremy Hunt.
Cei 160.000 de membri ai formaţiunii urmează să-şi desemneze până la sfârşitul lui iulie liderul, care va deveni în mod automat premier, în urma plecării Theresei May de la putere.
Johnson a refuzat să răspundă, sâmbătă, unor întrebări despre acest subiect, în cadrul primei etape a unui turneu naţional, la Birmingham, în centrul Angliei, cu Jeremy Hunt, în faţa unor membri ai partidului, care l-au aclamat în picioare.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.