Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicepremierul Daniel Suciu, ministru al dezvoltării regionale şi administraţiei publice, şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD.

,,Ţin la fiecare coleg de-al meu, încă din prima zi în care m-am înscris în PSD. Am trecut prin multe, am suferit înfrângeri, ne-am bucurat când am avut aprecierea oamenilor. Am fost consilier judeţean, deputat, lider de grup si acum ministru, dar cea mai importantă calitate este cea de coleg al tuturor care cred că PSD a făcut, face şi va face lucruri bune pentru România. Am făcut şi greşeli şi trebuie să ni le asumăm, pentru că doar aşa vom recâştiga încrederea oamenilor. Aşadar, candidez pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, într-un moment important pentru partid, însă rămân acelasi om pe care s-au putut baza mereu. Le mulţumesc colegilor mei de acasă şi tuturor celor ce se vor alătura acestei noi provocări pentru viitorul PSD”, a declarat Suciu, citat de News.ro.

Integral pe România Liberă