Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primele funcţii din conducerea PSD sunt mai disputate ca niciodată. Dacă pentru şefia partidului e, până acum, doar un singur candidat, Viorica Dăncilă, pentru preşedinte executiv şi secretar se vor confrunta cel puţin trei persoane pentru fiecare funcţie.

Funcţiile rămase libere după condamanrea lui Liviu Dragnea şi demiterea lui Codrin Ştefănescu au arătat că numeroşi PSD-işti râvnesc la cele mai importante poziţii din partidul care asigură guvernarea României. Pentru numărul 1 în partid nu e înghesuială până în prezent, singurul candidat anunţat fiind premierul Viorica Dăncilă, cea care asigură şi preşedinţia interimară a formaţiunii. Surse politice au precizat pentru „Adevărul“ că e puţin probabil ca grupul conturat în jurul politicienilor Paul Stănescu, Gabriela Firea şi Marcel Ciolacu să vină cu un contracandidat puternic.

Integral pe Adevărul