Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pro TV a anunțat startul filmărilor pentru noul sezon al popularei emisiuni Vocea României, iar versiunea 2019 va suferi o modificare esențială: Andra nu va mai face parte din echipa de antrenori. Solista a părăsit emisiunea, iar locul său va fi luat de Horia Brenciu, cel care a câștigat de două ori competiția alături de doi dintre elevii săi.

"Horia, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă formează echipa de antrenori a celei mai tari competiții a vocilor. Ei sunt pregătiți de filmările pentru noul sezon și sunt nerăbdători să găsească cele mai bune voci din 2019", notează Pro TV pe site-ul emisiunii.

”Revenirea la Vocea României este neașteptată, binevenită și, recunosc, emoționantă. În acest sezon voi fi calm, liniștit, nu mă voi mișca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni și sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viață, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu”, a declarat Horia Brenciu.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Uta Daca se potoleste sa mai stea cu copii e bine daca nu le mai ajunge ,nu-i bine ,parca a devenit prea lacoma prea le vrea pe toate !!

24 iunie 2019 11:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.