Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

România U21 este aproape de o calificare istorică în semifinalele Campionatului European de fotbal. Tricolorii au nevoie de o remiză în partida cu Franța pentru a fi siguri de prezența în semifinalele Campionatului European. Același rezultat le asigură și francezilor prezența în careul de ași la Europeanul de tineret.

Eroul României în partida cu Anglia a fost Florinel Coman. "Mbappe de România" a reușit o "dublă" de senzație și a scos un penalty. În conferința de presă premergătoare partidei cu România U21, selecționerul Franței, Sylvain Ripoll, a fost întrebat daca ştie că tricolorii au un jucător căruia i se spune "Mbappe".

"Este Coman? A, bine. Voi îl numiţi aşa? Nu ştiam. Dar, da, asta demonstrează puţin ce talent şi calitate are această echipă a României când vedem că acel băiat a intrat în meci pe parcurs şi şi-a lăsat amprenta asupra meciului, pentru că era repriza a doua, dar el a obţinut şi penalty-ul. Deci este din nou confirmarea a ceea ce v-am zis, echipa e puternică", a declarat Sylvain Ripoll, într-o conferință de presă.

Integral pe DigisportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.