Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Grindină de dimensiunea unui ou a căzut, duminică seara, într-o localitate din judeţul Timiş, care s-a aflat sub avertizare Cod roşu de fenomene meteo periculoase, transmite corespondentul Mediafax.

Mai mulţi locuitori din judeţul Timiş au postat pe Facebook, duminică seara, fotografii cu grindina de mari dimensiuni care a căzut în timp ce judeţul se afla sub avertizare Cod roşu de fenomene meteo periculoase, emis de meteorologi.

Astfel, în satul Bacova bucăţile de gheaţă căzute au avut şi dimensiunea unui ou. De asemenea, grindină de mari dimensiuni s-a înregistrat şi în satul Chevereşu Mare.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, până luni dimineaţa, ca urmare a avertizărilor meteo Cod portocaliu şi roşu, la nivelul judeţului s-a acţionat în şapte situaţii de urgenţă, pentru degajarea a doi copaci şi a unui stâlp şi pentru evacurea apei care a inundat câteva case, curţi şi garaje.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.