Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputaţii vor dezbate luni Legea Pensiilor, după ce aceasta a fost respinsă săptămâna trecută în Senat, ca urmare a neîntrunirii numărului necesar de voturi. Legea urmează să fie votată miercuri.

Preşedintele şedinţei de Senat a declarat că din cauza lipsei unui senator, în urma demisiei lui Traian Băsescu, nu a fost obţinut acest număr.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat că asigură românii de faptul că în Camera Deputaţilor, proiectul va fi dezbătut şi aprobat. Budăi a subliniat că legea este „bună” pentru pensionarii din România.

Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că aceasta va fi adoptată în Camera Deputaţilor şi a dat asigurări că pensionarii vor avea mărit punctul de pensie de la 1 septembrie.

Premierul a adăugat că va discuta cu preşedintele Camerei Deputaţilor privind o eventuală amânare a proiectului până în toamnă.

Integral pe MediafaxComentarii

ariciul Ai sa-mi bag paula in stirea voastra ,deci Basescu e de vina ca si-a dat demisia,ati auzit bai antibasistilor?Puneti botul si rumegati mai jos de brau ce c..at mananca astia,ca nu sa intrunit cvorumul din cauza lui Basescu.Deja mor de ras.Ba da ca lea interzis viorica dancila PSD-eilor sa voteze si sa participe la sadinta ....de ce nu spuneti futu-va mamicile in gaoaze?Ca din PSD unii ar fi votat pentru ,dar nu sau prezentat din cauza de insucces la europarlamentare unde se intrevede insuccesul de la parlamentare ,Cand sper sa cada nu numai PSDcomunismul ci si odraslele si familiile si baronii si clanurile tzaganesti cu care liucreaza si toata mafia birocratica din romania unde au ajuns sa se f..ta in familie ca deacuma nu se mai stie cine si cui ii da muie prin administratii si birouri ca oricum toti sunt neamuri.Luati cu lamaie nemernicilor.

24 iunie 2019 11:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.