Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un cutremur cu magnitudinea de 3.7 grade pe scara Richter s-a produs duminică seara, la ora locală 20:43, la 30 de km de Roma, unde a fost resimţit de o parte din locuitori, a anunţat Institutul italian de geofizică, informează dpa şi AFP.

Epicentrul seismului produs la 9 km adâncime s-a aflat la 3 km nord-est de oraşul Colonna.

În capitală nu au fost semnalate pagube sau victime, conform informaţiilor din mass-media italiană. O linie de metrou a fost însă temporar închisă pentru efectuarea unor verificări, după care circulaţia a fost reluată pe tronsonul respectiv.

Primarul oraşului Colonna, Fausto Giuliani, a declarat pentru agenţia de ştiri ANSA că mai multe clădiri au fost avariate. „A fost multă teamă, toată lumea a ieşit în stradă”, a mai spus primarul localităţii.


Comentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul 23-06-2019. 1+9-6=4 DIO; 23-6=17 GESU CRISTO; 2+3=5 MARIA; 23 ELIA TISBITA numerele literelor si laturilor numelor divine. Acesta este calculul matematic ceresc care a indicat provenienta cutremurului de duminica din Italia.

24 iunie 2019 15:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.