Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un cutremur cu magnitudinea de 7,3 grade pe scara Richter a avut loc, luni, în Indonezia, la o adâncime de 200 kilometri în Marea Banda, la nord de Timor-Leste. Seismul a lovit la 463 kilometri nord-est de capitala Capitala Timorului de Est, Dili, și la 321 la sud de Ambon, dar părți ale cartierului central de afaceri din Darwin au fost evacuate, în ciuda faptului că orașul se află la 700 km distanță de epicentrul seismului.

Autoritățile au transmis că deocamdată nu există pericol de tsunami. Martorii spun că seismul a fost extrem de puternic și că oamenii au intrat în panică atunci când pământul s-a zguduit. Nine News Darwin, un post din Australia afiliat CNN, a transmis pe Twitter că seismul a fost resimțit în studiouri timp de câteva minute, iar clădirile din Darwin au fost evacuate din cauza cutremurului, a informat Nine News.

Integral pe LibertateaComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul 24-06-2019. 19-2-4=13 ALLAH; 20-19+2+4=7 MAHOMED numerele literelor si laturilor numelor divine. Acesta este calculul matematic ceresc care a indicat provenienta cutremurului puternic de luni din Marea Banda, Indonezia.

24 iunie 2019 15:37

ariciul Da.Toate femeile se intrebau la tilifon;A fost mare?L-ai simtit?A tinut mult?sau s-a terminat repede??Nici nu stiam ce sa cred ,credeam ca vorbesc de un futai.

24 iunie 2019 11:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.