Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Duminică seara s-au jucat ultimele meciuri din grupa B de la Campionatul European de tineret, iar selecţionata lui Mirel Rădoi ştie acum exact cum stă înainte meciul cu Franţa
Înaintea disputării partidelor de aseară, ştiam sigur că în cazul în care va câştiga sau va termina la egalitate ultimul meci din grupă echipa României va ocupa primul loc şi se va califica în semifinale. Necunoscuta era ce se întâmplă în cazul în care pierdem cu Franţa şi trebuie să tremurăm pentru calificare din postura de cel mai bun loc 2 din cele 3 grupe.
Ei bine, putem spune că rezultatele de aseară nu ne-au fost potrivnice. Germania a terminat la egalitate cu Austria, 1-1, şi Danemarca a bătut cu doar 2-0 selecţionata Serbiei.
În urma acestor deznodăminte, Germania s-a calificat din postura de câştigătoare a grupei, în timp ce Danemarca a terminat pe poziţia secundă. Cum danezii au un golaveraj mai slab decit formaţia de pe locul 2 din grupa A, Italia, au fost eliminaţi din competiţie.

Integral pe Adevărul