Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

​​Viorica Dăncilă a părut luată prin surprindere , duminică seară, la Antena 3, când a fost întrebată dacă, din punctul ei de vedere, există sau nu statul paralel. În primă fază, premierul a încercat un răspuns evaziv, însă la insistențele moderatorului a spus că n-ar putea spune „dacă există sau nu stat paralel”, chiar dacă în campanie PSD a insistat pe această temă.

„Eu nu aș putea să spun dacă există sau nu stat paralel. (...) Eu stiu că există abuzuri. Că e un stat paralel, că nu e stat paralel... Nu spun că cine a venit și a argumentat nu înseamnă că nu are dreptate”, a spus Dăncilă.

Integral pe HotnewsComentarii

Ecce Kurrupt Adevărat vă spun vouă, nu există decât statul perpendicular.

24 iunie 2019 7:26

Kuminecăturile Gemene Nici eu nu pot să spun cu certitudine că există un cozonac paralel. Știu că există felii altfel și că unii nu se lasă până nu înbuci și tu. Nu spun că cine a venit, s-a așezat la masă pe scăunel, a servit două felii și a zis că ecce bun nu înseamnă că nu are dreptate. Așa o fi. Ar recunoaște dacă nu i-ar fi plăcut, nu?

24 iunie 2019 6:58

Currect, madam Veorica, NU POȚI SĂ SPUI că egzistă,,... dar ȘTII perfect că se egzistă. Tocmai pentru că nu poți să spui, te lași călcată pe bombeu nu numai de herr prezident, ci chiar și de ghinărarul Pahonțu, bătăușul de mineri. Cu ăla nu te-ncurci ... Mai e și cacademicianul Coldea de la informații. Ăla știe și când rămâne găina borțoasă, ca să-i confiște oul. Aa, nu mai e în foncție?! Dumnezeu știe dacă mai e sau numai e? Ca și Georgică Gogâlț. Adică gogâlț de la viski. Poa să-l cheme chiar și Herr de la Uașington, că dacă nu vrea el să aibă belet la avion, nu are și pace. Cine și ce să-i facă?! Te pui cu CIA?! Că și cu fetița Sorina, o zâs hambasada să le-o dea? O zâs, iar procuroarea #rezistacă a executat ordinul întocmai! Aaa, o fi fost și ceva șpagă? O fi fost, de ce să nu fie?! Păi pentru o fetiță cu analizele perfecte, cum să nu fie? Oricum, doamnă Veorica, felicitari pentru „echilibru, flexibilitate și bună execuție”!

24 iunie 2019 0:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.