Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul României, Viorica Dăncilă, a explicat la Antena 3 care crede că sunt motivele pentru care PSD a obținut un scor atât de mic la alegerile europarlamentare.

„Cred că trebuie să ne asumăm că am greșit. Atunci când îți pierzi din electoratul din 2016, e clar că undeva s-a greșit, e clar că mesajele date nu sunt cele pe care le-a vrut electoratul care trebuie, e clar că comunicarea nu a fost cea dorită. E nevoie și de o analiză pe ficare organizație în parte. Poate s-a greșit și în anumite județe, poate campania făcută nu a fost cea potrivită. Important e să învățăm din greșeli și să vedem ce-și doresc oamenii de la noi. Din punct de vedere guvernamental, am făcut multe lucruri”.

„E foarte ușor să dăm vina pe o persoană sau alta. Eu cred că trebuie să ne asumăm toți. Dacă ne apucăm să facem acuzații despre o persoană sau alta, acest lucru nu ne ajută foarte mult”.

Dăncilă- „Abuzurile au existat și există. S-a vorbit mult de Justiție, dar nu s-au luat măsuri”

„S-a vorbit foarte mult de Justiție și nu s-au luat măsuri. Eu am să fac o singură comparație. S-a tot spus că Guvernul a influențat Justiția. Noi nu am modificat atât de multe ordonanțe. Dar în 2016, Guvernul Cioloș a modificat 151 de ordonanțe peste noapte. Această abordare nu e corectă”.

„Abuzurile au existat și există, nu trebuie să ne facem că nu le-am văzut. Nu putem uita ce s-a întâmplat la DNA Ploiești”.


Comentarii

Cand ti se transmite clar ca romanii NU vor pensii si salarii speciale (decat pe contributivitate), iar tu te incapatanezi sa dai pensii speciale la primari, viceprimari, etc. inseamna ca "te pisi contra vantului". Asta si alte masuri de felul asta (taxe majorate, preturi si tarife majorate, inflatie seminificativa, frana sistemului privat, investitii zero, atragere fonduri europene zero, etc) v-au facut sa pierdeti alegerile. Daca nu pricepeti asta, veti avea aceleasi rezultate si la alegerile viitoare. Doamne ajuta!

24 iunie 2019 11:31

Doamna Rumeguș După ce „am greșit” (Ooo, ce veste!), numai de bine. Da, am greșit, dar am scăpat de tiran și am câștigat PACEA! Am fost lăudați păntru Președinția romănească a Consiliului și de la Bruxelles și de la Cotroceni. Pupat, deci, Piața Endependenței și cu Timmermans și cu Klaussfinkter De Pupăcilă luxemburghez, cel parfumat/aghezmuit tot timpul cu cel mai fin Whiskey, furnizat chiar de Ocultă, nu mai vorbim! Dar semnul cel mai pozitiv al evoluției spre stabilitate și predictibilitate este gardarea noastră cu un careu în formă de triunghi paralel de ghinărari din cercul cel mai intim al eminențelor cenușii SIE. Atât de cenușii încât partenerii lor din SRI n-au prins nici măcar un oscior de spion prin Românica. JOS DRACNEA! Să ștergem Teleormanul cuman de pe harta Patriei! Să-l dăm la bulgăroi, ca să, cum să zic, să-și mai spele și ăia „ceafa groasă” cu el!

24 iunie 2019 7:33

Kuminecăturile Gemene Și eu cred că trebuie să ne asumăm că am greșit. Pizdacii să facă bine să ia loc pe un scăunel la Masa Tăcerii alături de Klaussfinkter Wurst Johannis și să înbuce măcar două felii de cozonac cu rahat. Apoi dacă cumva nu ecce precum în reklama eurovizionară, putem să ne ridicăm și să mergem acasă la pâinea noastră cea de toate zilele. Doar nu ne poate da nimeni afară din Grădina Maicii Domnului ca pe niște maimuțe care a gustat din fructul bananierului primordial... Oameni suntem. Vrem în casă ca afară.

24 iunie 2019 6:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.