Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

S-a mai finalizat o achiziție de autobuze pentru un municipiu din țară și a câștigat iar o firmă cu acționariat turcesc. Este vorba despre Galați, unde BMC Truck&Bus va livra 40 de unități, în următoarele 6 luni. Cu o lună în urmă, vecinii din Brăila cumpărau și ei câteva BMC.

Licitația de la Galați este doar ultima dintr-o serie mai mare de astfel de acțiuni derulate, în ultimul an, de unitățile administrativ-teritoriale din România care s-au sfârșit cu desemnarea unui câștigător, firmă turcească. Exemplul cel mai cunoscut este chiar Bucureștiul, unde Otokar a câștigat un contract de 100 de milioane de euro pentru livrarea a 400 de autobuze, câștigând o competiție la care a participat și Mercedes. Gigantul german a participat și la Galați, dar și aici a pierdut competiția în fața unei companii turcești, la licitație participând și alți turci.

Integral pe CotidianulComentarii

Uta Au pierdut nemtii ca ei i-au ajutata cu tehnologia si alte cele ,noi am distrus fabrica in loc sa luam licenta buna !!

23 iunie 2019 19:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.