Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Florin Călinescu este foarte activ pe pagina sa de socializare. O lungă perioadă el a lovit dur în PSD și Liviu Dragnea. În ultima sa postare el a comentat succesul înregistrat de echipa de fotbal a României la U21.

Florin Călinescu a avut o reacție incendiară după ce România U21 a învins cu 4-2 reprezentativa similară a Angliei, în al doilea meci din grupa C de la EURO 2019. „Punem toate sperantele in copiii acestia din echipa de tineret a tarii! Pentru ca in echipa maturilor, e mai greu. Asa si cu politica. Trebuie sa gasim tineri si sa ii convingem sa lupte pentru Romania!”, a spus vedeta de la PRO TV.

Integral pe CapitalComentarii

CRI-CRI! Uay, câtă înțelepciune la florin depășitu, guralivu și arogantu!

23 iunie 2019 17:06

MOS ION ROATA Asa este! Si exemplul ar trebui sa inceapa cu tine! Destule osanale ai inchinat celei dintai cercetatoare si :telectuala" a comunismului! Nu este cazul, ca si in aceasta etapa sa-ti arati talentele politicianiste! Inca nu a trecut destul timp de la momentul in care erai "intaiul" sustinator al "distinesei CODOI"! exemplul personal il asteptam!

23 iunie 2019 16:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.