Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, a declarat că va rămâne la conducerea acestei instituţii până la finele anului 2020. Acesta a ținut să menționeze că opoziţia nu are nicio viziune asupra guvernării și "ar trebui să se mai potolească".

Ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale, Daniel Breaz, a declarat vineri, la Timişoara, că va rămâne la conducerea acestei instituţii până la finele anului 2020 şi crede că PSD va câştiga alegerile şi anul viitor, în timp ce accederea USR la guvernare ar fi „cel mai mare blestem al României”. El a fost întrebat într-o conferinţă de presă când va pleca de la MCIN. „Voi pleca de la MCIN la finalul anului 2020. Cred că vom câştiga şi alegerile din 2020 şi să nu ne mai gândim la instabilitate.

Integral pe CapitalComentarii

Ion Astia chiar sunt rupti de realitate ! Prosti, prosti dar multi. Sa reducem numarul de parlamentari la 300. Sa dispara panalii si incompetentii !!

23 iunie 2019 16:13

Victor Viorel Mai castigatzi voi PSD-istii cu Brandul de Analfabeta a Dancilei in fruntea partidului vostru si cu alde Teodorovici cadidat la prezidentziale la pulivara alegeri in Romania....Na-tzi invatzat lectzia din 26 Mai cand poporul s-a exprimat ca nu mai vrea prosti si impostori la conducerea tzarii...Si o tot tzinetzi "langa" ca suntetzi de neinlocuit voi cu Baronimea si Nepotismul vostru....

23 iunie 2019 15:38

Psd la gunoi Blestemul mai boule este deja de cand o ajuns Psd-ul la guvernare...va credeti cei mai bravi la guvernare vuoi hoților si pensiilor ,,asa de buni sunteti ca 70% din Psd di toata tara ,primari ,consilieri șefi de CJ ,,parlamentari ,,infractorul Dragnea au dosare penale uite ce buni sunteti la furat boule de asta nu spui nimic ,,lasa ca iti amintim noi...futute in gura de imputit de Psd-ist.

23 iunie 2019 14:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.